”Life After the Miracle Birth”: Var är världens första septupletter nu?

Familjen McCaughey hade redan ett barn när de bestämde sig för att skaffa ett till. Men på grund av vissa hälsoproblem kunde de inte få ett annat barn på naturlig väg. Så, de bestämde sig för att försöka på ett annat sätt.

De genomgick en speciell medicinsk procedur där de satte in 7 små bebisar inne i mamman, precis som de gör för alla som får den här typen av hjälp. Vanligtvis överlever bara en bebis, men i det här fallet överlevde alla sju bebisar.

Dessa bebisar föddes 1997, och det var en riktig mirakel. De var väldigt små, bara cirka ett och ett halvt kilo varje. Tyvärr hade två av dem en sjukdom som kallas cerebral pares, men de genomgick operationer och lärde sig att gå.

Deras historia blev verkligen känd, och folk började skicka pengar till dem eftersom de inte hade tillräckligt med pengar för att ta hand om alla dessa bebisar. De fick massor av donationer, inklusive kläder och leksaker. Även USA:s president hjälpte dem.

Snart fick de ett stort hus som gåva, och de behövde inte oroa sig för att köpa mat eftersom det gavs till dem gratis. Många universitet var angelägna om att ha barnen på sina skolor när de blev äldre.

Nu, 24 år senare, låt oss se vad de har för sig:

  1. Natalie vill bli lågstadielärare och tog examen med högsta betyg.

  1. Brandon vill gå med i armén.
  2. Kelsey, som föddes väldigt liten, drömmer om att bli sångerska. Hon sjunger i sin skolkör.
  3. Kenny studerar byggnadsteknik på ett community college eftersom han alltid har velat bli byggare.

  1. Alexis föddes med cerebral pares, men hon vill bli lärare. Hon använder en särskild apparat för att hjälpa henne att gå och är den andra kaptenen i cheerleadinglaget.
  2. Nathan hade också cerebral pares men drömmer om att bli forskare. Han studerar datavetenskap vid Hannibal-LaGrange University.
  3. Joel, den yngsta, vill studera informatik och har redan blivit antagen till Hannibal-LaGrange University.
  4. Mamman sa att hon kände sig lite ensam efter att barnen flyttat hemifrån eftersom hon inte visste hur hon skulle fylla sin tid utan dem.
  5. Kelsey McCaughey är väldigt stolt över sina barn och älskar dem oändligt. De är spända inför framtiden och längtar efter att bli far- och morföräldrar en dag.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: