”Hjärnteaser”: Hitta tre dolda ord i gårdsbilden

Här är en intressant aktivitet för dig att bryta dig från tristess

Är du trött på monotonin i din rutin? Sugen på något spännande för att bryta dig från tristess? Om ditt svar är ja, då har du kommit till rätt ställe. Lyckligtvis har vi ett engagerande idépussel som hjälper dig att fly från monotonin. Till skillnad från våra vanliga pussel där du upptäcker dolda föremål, djur eller misstag, kräver den här hjärnpiran att du hittar tre dolda ord relaterade till bilden. Att lösa detta pussel kan förbättra ditt ordförråd och förbättra dina observationsförmåga. Är du redo att ge det ett försök? Låt oss börja!

Hitta 3 ord i trädgårdsbilden på 12 sekunder

I det här bildpusslet finns en bild av en trädgård där tre personer arbetar tillsammans.

Trädgården innehåller kål och gurka. Bland arbetarna finns två män och en kvinna. Inom denna trädgårdsbild är tre ord smart gömda. Endast individer med exceptionellt skarpa ögon kommer att kunna upptäcka alla tre dolda ord.

Anser du dig själv som någon med skarp syn? Om så är fallet, försök att hitta alla dolda ord inom 12 sekunder. Din tid börjar nu.

 

För att avslöja de dolda orden, scrolla ner för att se lösningen.

Brain Teaser-lösning

Här är orden gömda i trädgården:

Blom, trädgård, gård

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: