„Provocarea iluziei optice”: Găsește o broască ascunsă în imaginea zilei ploioase

Un creier uman obișnuit poate privi lucrurile sau imaginile în moduri diferite pentru a le vedea diferit din diferite unghiuri. Un exemplu grozav este o imagine în care o broască se ascunde într-o scenă de zi ploioasă.

Găsiți o broască  ascunsă în imaginea   zilei  ploioase

În acest puzzle ilustrat atât pentru copii, cât și pentru adulți, puteți vedea oameni bucurându-se de o zi ploioasă pe stradă cu umbrele. Bărbații, femeile și copiii se distrează în ploaie. O fată se uită la un melc, o altă fată își plimbă câinele, iar un băiat se bucură de ploaie.

Dar ascunsă undeva în această zi ploioasă este o broască. Ei spun că doar 5% dintre oameni pot găsi broasca în această imagine. Această iluzie optică este o modalitate distractivă de a-ți testa capacitatea de gândire. Cu toate acestea, efectuarea unui test oficial de IQ este o modalitate mai bună de a vă cunoaște nivelul IQ-ului.

Ați  luat broasca ascunsă   în  21  de secunde  ?

Dacă vă străduiți să găsiți broasca ascunsă, nu vă faceți griji, vă putem ajuta. Privește cu atenție imaginea și vei vedea broasca ascunsă în spatele balustradei din partea dreaptă sus a imaginii.

Cercetările sugerează că atunci când îți provoci creierul cu puzzle-uri complicate, ai tendința să devii mai inteligent. Iluziile optice ne oferă perspective interesante asupra modului în care funcționează creierul nostru. Anumite combinații de culori, lumină și modele ne pot păcăli creierul să vadă ceva care nu este cu adevărat acolo. Deci, ai reușit să găsești broasca ascunsă în această imagine de iluzie optică?

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: