Kaley Cuoco delar söta Snap of Daughter Matilda i Mini Jean Jacket: Embracing the Denim Vibes

Kaley Cuoco, känd från ”The Big Bang Theory”, gjorde sin bebis, Matilda, redo för hösten. Hon köpte en ny jeanjacka för Matilda och delade en bild på henne när hon bär den på Instagram. Matilda såg söt ut i jackan som hade blommor på fickorna och kanterna. Hon bar den över en orange prickig tröja. Kaley Cuoco rubricerade bilden med en rolig kommentar.

Kaley postade också en selfie med Matilda och hennes pojkvän, Tom Pelphrey. Alla såg glada ut på det svartvita fotot. Matilda hade en giraffleksak i munnen och Kaley la till en ”fam”-dekal ovanför bilden.

Kaley Cuoco lägger upp ett bedårande foto av dottern Matilda i Tiny Jean Jacket: "That New Denim Feelin"

Kaley delade ytterligare en bild på Matilda, som satt i en skön soffa med ett stort flin. Kaley lade till en regnbågsdekal med skratt.

Kaley Cuoco lägger upp ett bedårande foto av dottern Matilda i Tiny Jean Jacket: "That New Denim Feelin"

Kaley Cuoco och Tom Pelphrey fick Matilda den 30 mars. De delar ofta bilder på henne på Instagram. På en ny bild bar Matilda hjärtformade solglasögon och Kaley kallade henne ”Too Cool”. De lämnade Matilda en gång i två dagar och tyckte att det var roligt att hon inte hade något emot det.

Kaley pratade om att Tom var en fantastisk pappa när Matilda bara var en månad gammal. Hon sa att han var väldigt naturlig på det och gjorde allt, som att byta blöjor och linda. Hon nämnde också att Matilda ser mycket ut som Tom och känner igen hans röst.

Kaley Cuoco lägger upp ett bedårande foto av dottern Matilda i Tiny Jean Jacket: "That New Denim Feelin"

Tom pratade också om att vara förstagångsförälder och sa att det är fantastiskt men utmanande. Han hade nyvunnen respekt för ensamstående föräldrar som uppfostrar barn på egen hand.

_Tom-Pelphrey-och-Kaley-Cuoco--emmy-par-galleri-52-12092022

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: