Den 42-årige amerikanske skådespelaren Chris Evans gifter sig i hemlighet

Den amerikanske skådespelaren Chris Evans, som fick världsberömdhet för sin roll som Captain America i Marvel Cinematic Universe, har knutit ihop säcken. Den lyckliga damen som fångade hjärtat av Hollywoods sexsymbol är den 26-åriga portugisiska skådespelerskan Alba Baptista.

Detaljer

Den blygsamma och intima ceremonin ägde rum på lördagen på parets gods i Boston-området, Massachusetts, USA. Enligt insiders hölls bröllopet mycket hemligt, med gäster som skrev under sekretessavtal och tvingades överlämna sina telefoner under evenemanget.

Till sitt bröllop bjöd 42-åriga Evans och hans unga brud in sin närmaste familj och vänner. Dessutom deltog några av Evans kollegor från Marvel-filmerna, inklusive Robert Downey Jr., Chris Hemsworth och Jeremy Renner. Bland gästerna fanns även John Krasinski och Emily Blunt.

Skådespelarna i ”The Avengers” och Alba väckte först rykten om deras romans i november 2022 när en källa berättade för tidningen People att stjärnorna hade varit tillsammans i över ett år.

”De är förälskade och Chris har aldrig varit lyckligare. Hans familj och vänner avgudar henne”, sa en insider då.

Chris Evans personliga liv

Från 2001 till 2006 dejtade Evans skådespelerskan Jessica Biel. 2007 hade Chris en kort romans med skådespelerskan Minka Kelly, som han återförenades med i september 2012. De splittrades ett år senare.

Från juni 2016 till början av 2017 var Evans i ett förhållande med skådespelerskan Jenny Slate. Paret försonades i slutet av 2017 men bekräftade sin splittring i mars 2018. Innan han gifte sig med Alba hade Chris aldrig varit i ett officiellt äktenskap och har inga barn

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: