”Clooney’s Twins”: En slående likhet med deras far lämnar fansen förvånade

Du kanske blir förvånad över att se den berömda skådespelaren George Clooneys söta tvillingar. Han är känd för sin fantastiska skådespelarkarriär, med över 90 roller, och till och med 58 år gammal är han fortfarande en av Hollywoods mest välkända och respekterade stjärnor.

George Clooney har haft många romantiska relationer tidigare, men nu är han lyckligt gift med Amal Clooney. De blev föräldrar till två bedårande tvillingar för två år sedan. Paret träffades första gången för sex år sedan när de kopplade av vid en sjö.

Nu ska vi ta en titt på deras söta tvillingar som alltid får mycket uppmärksamhet från fotografer och reportrar.

Många tror att dessa tvillingar liknar sin berömda pappa mycket. Vad tror du?

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: