Vid 4 års ålder kallades hon ”världens vackraste flicka” – så här ser hon ut vid 20

Vid 4 års ålder kallades hon världens vackraste flicka – så här ser hon ut vid 20! ✨👧👩Utforska den otroliga förvandlingen och få en inblick i en unik resa genom tid och skönhet

Varje barn är unikt och vackert på sitt sätt. En tjej som blev känd för sin skönhet är Thylane. Människor har fascinerats av henne ända sedan hon föddes. Redan som ett litet barn blev hon uppmärksammad av modellbyråer på grund av hennes slående grå ögon och lockigt hår.

Till skillnad från vissa människor som arbetar hårt i flera år för att bli modeller, hade Thylane naturlig skönhet. När hon var 10 år gammal ansågs hon redan vara det vackraste barnet i världen. Hon fick till och med modella för Vogue och dyka upp på omslagen till många kända tidningar.

Men vissa människor kritiserade hennes familj för att hon lät henne göra alla dessa modellerings- och modesaker i så ung ålder. De tyckte att hon borde leka med vänner och göra typiska barngrejer. Men hennes föräldrar brydde sig inte om dessa negativa kommentarer.

När hon blev äldre bestämde sig Thylane för att prova skådespeleriet eftersom många producenter ville jobba med henne. Efter att ha medverkat i en film återvände hon till mode- och skönhetsvärlden.

Nu har Thylane vuxit upp och sågs nyligen i södra Frankrike med sin pojkvän. Bilder från deras semester visar att de är djupt förälskade.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: