Quiet Teen Triumphs in School Talent Show med ”Billie Jean” Dance

En tyst tonåring triumferar i skolans talangshow med en dans till Billie Jean! 💃🎶 Läs om den inspirerande berättelsen om mod och talang och upptäck hur en ung person hittar sin röst genom dans

Gymnasietalangshower är ett bra sätt för elever att visa sina talanger, även om vissa elever kan känna sig lite nervösa inför det. En pojke som heter Brett Nichols överraskade alla genom att dansa till Michael Jacksons ”Billie Jean”. Han imiterade Michael Jacksons klassiska danssteg otroligt bra, nästan som om han själv var kungen av pop.

När Brett kom upp på scenen i sin svarta kostym, hatt, vita skjorta och vita strumpor kunde publiken inte sluta klappa. Han gjorde ett perfekt Michael Jackson-intryck medan han dansade till musiken.

Det är häpnadsväckande hur enkelt han gjorde dansrutinen, vilket fick det att se ut som om han flyter istället för att röra vid marken. Han är så bra att det verkar som om han har gjort det en miljon gånger tidigare.

Miljontals människor har sett Bretts otroliga dansfärdigheter, särskilt hans moonwalk, som inte är något man ser varje dag. För att göra dessa rörelser behöver du både talang och mod.

Efter sitt första framträdande på Pitman High School i Turlock, Kalifornien, fick Brett visa sin talang i TV-program som The View, NBC, CNN och ABC News. Han turnerade till och med med grupper som hyllar Michael Jackson.

Det är rörande hur Michael Jacksons närvaro fortfarande kan kännas genom hans låtar och genom personer som Brett som finner inspiration i hans verk.

Du kommer att bli förvånad när du tittar på den här videon av Bretts otroliga prestation. Dessa rörelser kräver extraordinära dansfärdigheter för att klara av.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: