”Stilig omvandling: Kvinna visar vad hon gjorde med sin 39m² ’ubumoi’-lägenhet”

Huvudpersonen i vår historia är en ung investerare som köpte en studio lägenhet inte för personligt boende, utan med avsikt att lönsamt sälja den.

Den köpta lägenheten var i akut behov av renovering då interiören var i dåligt skick.

En designer anlitades för att förvandla den föråldrade inredningen till en modern, bekväm och stilfull plats.

Ingång

Hela rummets färgpalett utformades i ljusa toner. Golvet är täckt med ljust laminat och väggarna är målade vita. Den nya ingångsdörren har en inbyggd spegel.

På höger sida finns en öppen svart garderob, under vilken en stoppad bänk med ett skofack passar bekvämt. I utrymmet mellan köket och huvudrummet står en rymlig vit skåp med eleganta svarta handtag.

Kök

Kökets design följer lägenhetens övergripande stil: samma material för golv och väggar. Till vänster om ingången finns en specialbyggd köksdel med en ovanlig form.

På höger sida finns ett rymligt skåp för förvaring av köksredskap och mat. Den nedre delen av skåpet är helt vit, medan den övre delen härmar trätextur.

Kökssprutan pryds av spegelpaneler, vilket skapar den optiska effekten av ett utvidgat utrymme. På motsatt sida av arbetsytor finns en matplats med elegant belysning.

Vardagsrum

Detta utrymme har förvandlats till en ljus och luftig plats med minimal möbler och dekoration. Väggarna är dekorerade med tapeter. Mittemot ingången finns en stor garderob som når upp till taket. Bredvid finns en arbetsplats.

Vid fönstret finns en dubbelsäng i beige toner med en mjuk sänggavel. Väggen bakom sänggaveln är prydd med dekorativa paneler. Bredvid fönstret finns en minimalistisk sminkbord med en stor spegel.

Badrum och toalett

De sanitära anläggningarna i badrummet förblev på plats, med utrymme skapat motsatt handfatet för installation av en tvättmaskin, som kommer att installeras senare.

Väggarna är klädda i porslinsstengods i en mild sandfärg och vattenavvisande vit färg.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: