Tonåring förvandlar $200-husvagnsköp till en fantastisk omvandling

Ellie Yeater är inte som de flesta 14-åringar under sommaren. Hon tillbringar inte sin tid med att umgås med vänner, simma i pooler eller spela datorspel. Istället arbetade hon med att förvandla en gammal Wilderness-husbil från 1974 till en ”Glamper,” vilket innebär en lyxig husbil för bekväm camping.

Hon sparade cirka 500 dollar, främst från att göra sysslor, få födelsedagspengar och delta i andra aktiviteter. Hon använde dessa pengar för att köpa den gamla husbilen och fixa till den.

Husbilen var i ganska dåligt skick eftersom de föregående ägarna använde den för camping och jakt. Den behövde mycket arbete, vilket hennes mamma bekräftade.

Ellies äldre bror, Isaiah, hade idén att göra en liten husbil. Ellie ville också ha en, men hon ville att den skulle vara söt och närmare huset med el och Wi-Fi.

Innan Ellie kunde börja arbeta på den var hon tvungen att städa och plocka ner husbilen. Hon målade den i en fin blå färg som kallas ”Mystic Sea.”

Hon fick också hjälp av sin farfar, Lawrence, som lärde henne grundläggande snickerifärdigheter som förstärkning och lappning av hål.

Ellie valde en blå färgsättning och målade insidan av husbilen för att göra den mer färgglad. När hon fortsatte såg insidan av husbilen bättre ut.

I de sista stegen lade Ellie till de sista detaljerna. Hon lade in nya golvplattor, och hennes mormor, Mary, hjälpte till med att göra sittkuddar och gardiner.

Ellie samlade massor av saker under sommaren för att dekorera sin glamper. Hon fick inspiration från Pinterest.

Hon lade till dekorationer som en vintagekamera, en gammaldags elektrisk fläkt och servetter som hennes mormor gjorde.

När hon blev ombedd vad hon skulle göra när projektet var klart sa Ellie att hon kanske skulle ha övernattning med vänner eller bara tillbringa lugn tid med att läsa och spela ukulele.

Det är imponerande att någon i hennes ålder tar sig an ett så stort projekt helt på egen hand.

Ellies mamma sa aldrig till henne att hon inte kunde göra något, och det uppmuntrande motiverade Ellie att skapa något fantastiskt.

När man ser på Ellies färdiga projekt bör vi komma ihåg att hårt arbete lönar sig. Om vi bestämmer oss för det kan vi uppnå vad som helst.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: