Flickan bestämde sig för att renovera sitt rum själv och rev av tapeten. Hennes föräldrar blev förbluffade!

Vilken kreativitet!

En kväll beslutade 14-åriga Julie Worley från Storbritannien att hennes rum behövde omedelbara förändringar och började riva av tapeten. Hennes föräldrar blev förbluffade när de såg den här bilden. Deras oro visade sig vara förgäves, eftersom dottern istället skapade en originaldesign.

Det tog bara Julie några burkar med färg, en spatel och maskeringstejp. Med hjälp av dessa ”trollade” flickan över den rengjorda väggen under två dagar och filmade allt på kamera.

Till slut dök geometriska former av olika storlekar och färger upp på väggen. Hon klistrade även fast dem med maskeringstejp för att få kanterna att se snygga och jämna ut.

Julie lade upp en bild av sin egen design på DIY On a Budget Official. Hon fick många positiva recensioner.

Flickans mamma var så förbluffad över resultatet av rummets förvandling att hon också delade med sig av sina intryck och resultat på sin Facebook-sida.

En av följarna berömde Julie, en annan uttryckte till och med viljan att anställa den unga designern för att skapa en design i deras hus. Någon var uppriktigt avundsjuk på flickan, och hennes föräldrar reagerade så lugnt på alla recensioner.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: