Grannarna samlades, bidrog med 10 000 dollar och renoverade den fattiga äldre pensionärens hus

Dagens otroliga historia kommer att hjälpa alla återställa sin tro på mänskligheten 😊🥰

Lagstiftningen i New Jersey, USA, kräver att alla ägare håller sina egendomar, mer specifikt sina hus, i gott skick för att bevara gatans trevliga atmosfär och utseende.

Men för vissa människor är det knappast möjligt att göra det. Vissa är äldre och helt enkelt inte kapabla att göra det, vissa är sjuka och de finner det också omöjligt att hantera allt detta. Därför kan långt ifrån alla göra vad lagstiftningen kräver av dem.

Möt Ann Glancy, en äldre kvinna, som inte kan hålla sitt hus och trädgård ren på grund av sina allvarliga hälsoproblem. Egendomen var försummad och såg övergiven ut. Medan hon hade tillräckligt med pengar att leva på sin blygsamma pension.

En sak som glädjade henne var att hon hade riktigt trevliga, generösa och godhjärtade grannar som beslutade att samla in pengar och renovera den fattiga hemmafruns hus. Kvinnan avböjde först, men fick sedan en stor böter och kunde inte göra något annat än att gå med på det.

Så grannarna började arbeta. Det var självklart svårt och utmanande från tid till annan, men det faktum att de arbetade i grupp gjorde deras arbete mycket lättare och roligare. De lyckades reparera huset inom en helg.

Den äldre kvinnan blev mållös när hon såg sitt hem som nu såg helt oigenkännligt ut. Verandan och fönstren var reparerade och nya brädor användes. Resultaten förvånade alla runt omkring.

Om hon själv hade bestämt sig för att göra renoveringen skulle det kosta henne runt 10 000 dollar, men tack vare sina storsinta grannar behöver hon nu inte oroa sig för någonting.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: