Alla skrattade åt paret tills de visade dem transformationsresultatet och lämnade dem mållösa.

Min man och jag ignorerade alla och köpte ett ”ful” hus! 🛖😬 Folk gjorde narr av oss tills de såg det otroliga transformationsresultatet! 🤫👏 För före- och efterbilderna, se artikeln! 👇

Dagens artikel handlar om ett par som äntligen fick chansen att bo i sin egen lägenhet. De hade bott i hyresbostäder i många år, och att skaffa sitt eget ställe markerade ett helt nytt kapitel i familjens liv.

 

Först skrattade alla åt paret när de valde en så ”ful” och eländig lägenhet. Väggarna var så förfallna att golvet var obrukbart. Hallen är nu ansluten till vardagsrummet.

 

En grå ton valdes för väggarna, vilket ger rummen en minimalistisk look. Vid ingången finns en skohylla och krokar. Där köket brukade vara, finns nu tvättmaskin och panna.

Gästrummet matchar hallen perfekt när det gäller väggfärg. Det har en bekväm grå soffa, en grön matta som påminner om glas, och en arbetsplats. Tillgång till köket är nu från vardagsrummet och skapar plats för kylskåpet.

   

En hörnsoffa med en kombination av ljusa och mörka fasader utnyttjar smart den begränsade platsen.

När du kliver in i sovrummet, är förändringen tydlig. Det är enkelt och elegant, med en dubbelsäng och matchande sängbord på var sida. Lampor över varje säng ger rätt mängd belysning.

Badrummet renoverades också och fick ett modernt utseende. Den vita färgen ger en känsla av renhet och öppenhet.

Det var en utmaning, men resultatet är en fantastisk omvandling. Paret har skapat sitt drömhem, och nu ser det ut som något taget ur en tidning!

Vad tycker du om denna fantastiska förvandling? Skulle du våga köpa ett ”ful” hus och göra det till ditt drömhem?

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: