Fans kände knappt igen henne: Hollywood-skådespelerskan Roberts, som har gått upp i vikt, blev nyligen fångad av paparazzi.

Här är den ikoniska skådespelerskan Roberts, som har gått upp i vikt och är svår att känna igen.

Den charmiga och efterfrågade 55-åriga skådespelerskan blev nyligen fångad under sin semester. När man tittar på de senaste bilderna av ”Pretty Woman” tagna av paparazzi blir det tydligt att filmstjärnan definitivt har gått upp mycket i vikt under denna relativt korta period. Vissa internetanvändare hävdade till och med att den ikoniska skådespelerskan är svår att känna igen. På dessa bilder syns hennes mage tydligt, vilket bokstavligt talat chockade hennes följare.

”Hon är inte längre densamma!”, ”Hon brukade vara en miniatyr och härlig tjej”, ”Roberts är helt perfekt oavsett vad!”, ”Hon var, är och kommer alltid att vara en overklig skönhet”, ”Vilken underbar kvinna”.

”Många drömmer om att se ut som henne vid 54”, ”Enligt min mening ser hon fantastisk ut för sin ålder”, ”Har gått upp mycket i vikt!”, ”Vilken mage!”.

Många är av den åsikten att Roberts har förändrats mycket och inte längre ser attraktiv och gracefull ut. Håller du med kommentatorerna?

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: